HOME FAMILY RECIPE BEAUTY LIFESTYLE REVIEW TIPS

Selasa, 20 Mac 2018

PEDIH HULU HATI?JANGAN RISAU G-STORM KAN ADA

Mesti ade dikalangan korang yang pernah mengalami masalah gastrik..Sama juga macam nad..Kadang-kadang bila kita sibuk bekerja mula la waktu makan pun main ikut dan je..Pernah nad tak makan dari pagi sampai ke tengahari last-last sakit perut..Aduiii..tue la padahnya bila tak ambil berat pasal pemakanan nie..Korang jangan main-main tau pasal gastrik nie..Nampak macam tak ada pape tapi kesannye lama kelamaan boleh memudaratkan kesihatan..




Untuk korang yang pernah mengalami masalah gastrik nie, nad syorkan korang minum G-Storm 360 nie sebab ianya bagus untuk mengatasi masalah gastrik korang. Mengandungi 22 makanan tambahan alkali yang cukup ampuh dan kuat untuk melawan gastrik. Rasanya manis semulajadi dan selamat dengan penggunaan stevia..




Sebelum sarapan amik 1 sachet G-Storm 360 nie bancuh dengan air suam..Lepas minum G-Storm 360 perut nad rasa selesa dan badan pun rasa ringan je..Memang best la minum G-Storm 360 nie..G-Storm nie boleh juga dibancuh dengan air sejuk menggunakan shaker..Ikut citarasa korang la bagi nad, nad suka bancuh dalam shaker guna air sejuk..Bila minum rasa segar je badan nie dan buat kerja pun cergas serta bertenaga..


G-Storm bukan sahaja menyelesaikan masalah gastrik, masalah seperti pedih hulu hati, kerap sendawa, sesak nafas, pening-pening, loya, muntah dan badan lemah pun boleh hilang..Kira G-Storm nie sesuai diminum oleh seisi keluarga la..Kanak-kanak, orang dewasa, ibu mengandung dan juga warga emas boleh minum G-Storm 360 insyallah tiada masalah..



G-storm didatangkan dalam 2 botol yang sangat cantik iaitu 300gram yang mengandungi 12 sachet x 25gram = 300gram free 1 sachet premium berry 25gram  manakala botol 600gram pula mengandungi 24 sachet x 25gram = 600 gram percuma 50gram..G-Strom nie boleh diambil 2 kali sehari..

TESTIMONI PENGGUNA G-STORM 360






Sekarang kalau nad kena gastrrik atau mengalami masalah pedih hulu hati da tak risau lagi sebab G-Storm sentiasa disisi..Nad da cuba, korang bila lagi??

Untuk info lebih lanjut korang boleh layari :

FB PAGE : FB DrZara Ellvita

                  FB Page Ellvita Susu Kambing HQ

Hotline : 019-2020911

Website : www.ellvita.com

IG : ellvitahq


#ellvitatastytestedtrusted
#ellvitarevolusibaruprodukberkualiti
#ellvitahouseofnature
#ellvitahadiahterbaikbuatdirimu


3 ulasan:

  1. Baguslah dah ada produk yang bantu pedih hulu hati ni. Kinah kalau lewat makan memang akan pedih hulu hati. Boleh cuba nanti ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuba la sis..insyallh pedih hulu hati xde lgi jika sis amalkan ellvita g-storm 360 nie..

      Padam
  2. hi. jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    BalasPadam