Rabu, 29 Mac 2017

"Lazada Malaysia Big Baby Fair"






Assalamualaikum dan selamat pagi pada kawan blogger tersayang...

Ha,kali nie LAZADA ade buat contest lagi tau untuk baby, so pada korang-korang yang tak menang pada contest yang lepas tue anggap la rezeki korang belum sampai....Mana tau rezeki anak korang atau saya kali nie, insyallah..Apa kata ramai-ramai la join contest nie..Hadiahnye sangat-sangat lumayan...Dan jika korang join akan dapat diskaun sehingga 85%..Cepat-cepat jangan ketinggalan...



Berbalik pada soalan LAZADA, ini jawapan jujur saya :-

1. Apakah jenama kegemaran lampin untuk bayi anda

    HUGGIES DRY PANTS




Pampers nie WAJIB beli setiap bulan sebab anak saya selesa bila pakai HUGGIES DRY PANTS nie..Tak bocor walaupun pakai 4 jam..Sejak lahir sampai sekarang masih setia dengan HUGGIES DRY PANTS nie..Pernah juga pakai jenama selain dari HUGGIES DRY PANTS nie tapi kulit anak jadi ruam dan tak serasi..Bila da jumpa yang serasi,tak tukar da still setia dengan jenama nie sampai sekarang..Alhamdulillah...😍

2. Apakah pilihan susu formula untuk bayi anda

    DUMEX DUGRO 1-3 YEARS


Susu formula yang aiman tengah guna sekarang nie ialah DUMEX DUGRO 1-3 TAHUN. Nak tau kenapa saya suka susu nie sebabnya susu nie bila aiman minum xde masalah muntah-muntah dan poo poo die lembut. Sebelum nie pun ada jugak pakai jenama lain poo poo jadi keras dan kadang sembelit sampai seminggu tak poo poo..Risau juga dibuatnya..Setelah guna susu formula jenama DUMEX DUGRO nie saya sangat-sangat berpuas hati..Pilihan no 1 anak saya..Love DUMEX DUGRO tak pernah mengecewakan saya sebagai seorang ibu yang prihatin pada anak-anak.. 😘

3. PRODUK PILIHAN UNTUK ANAK

    BADANAMU LEARNING PEN

Jika saya diberi peluang untuk pilih produk mestilah saya nak yang terbaik untuk anak saya iaitu BADANAMU LEARNING PEN..Produk nie sangat bagus untuk perkembangan bayi seawal usia setahun setengah hingga 6 tahun..Mesti aiman seronok kalau dapat pen nie sebab pen nie bukan je seronok boleh buat main malah dapat belajar sambil bermain...Lepas nie xyah la mama nk cas npon bagi awak main ye sayang...😏 


Mesti korang nak tau hadiah untuk pemenang bertuah..Jeng...Jeng...Jeng 

Hadiah :-

6 blogger bertuah akan menerima satu RM500 baucar setiap satu.

Tarikh tutup penyertaan :-

27 March - 2 April 2017 11:59 PM

Akhir kata dari saya, korang boleh la servey2 dan beli barang baby kt LAZADA start dari sekarang sampai 2 April 2017 nie sebab diowg bg diskaun kaw kaw punye giler tak masuk akal sehingga 85%..hihii...Rugi xgrab!!

Nah, aku tepekkan sekali link lazada nie..senang nk korang klik klik

 http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/






HAPPY SHOPPING UOLLSS!!!!😍



0 comments:

Catat Ulasan