Rabu, 6 September 2017

PEMENANG MINI GIVEAWAY TOPUP BY NADIA






 Akhirnya mini giveaway topup by Nadia telah pun berakhir pada 31 Ogos yang lalu. Alhamdulillah giveaway ini mendapat sambutan baik dikalangan kawan-kawan blogger. Terima kasih diucapkan kepada mereka yang sudi join giveaway dan support GA saya..Untuk pengetahuan semua, ini merupakan GA saya yang pertama kalinya.Tujuan giveaway ini dibuat adalah untuk berkongsi rezeki bersama kawan-kawan blogger yang lain.  Mesti korang da tak sabar nak tahu siapa yang menang kan??Korang boleh check nama kat SINI

PEMENANGNYA ADALAH !!!!!

!
!
!
!
!


PEMENANG TOPUP RM10 X 3

https://messarah.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html

http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html

https://merahcekelat.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html



PEMENANG TOPUP RM5 X 4

 http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
http://www.syuhadasalleh.com/2017/08/30/mini-giveaway-nadia/

https://kasihkuamani.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html

https://farhannajafri.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html




TAHNIAH diucapkan kepada semua pemenang dan kepada yang tak berjaya jangan putus asa dan cuba lagi di next GA saya yang akan datang insyallah..


Kepada pemenang, anda boleh WHATAPPS 017-6085896 kepada saya url blog, no cabutan dan nama rangkain telco yang anda gunakan selewat lewatnya sehingga jumaat ini 08/09/2017









10 ulasan:

  1. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah jugak diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki...

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah.. Mekasih.nnti syu wasap.

    BalasPadam
  3. tak de luck untuk menang , btw tahniah pada semua pemenang

    BalasPadam
  4. alhamdulillah ada rezeki sem baru kali ni :) terima kasih

    BalasPadam
  5. Tahniah kepada semua pemenang! hehe

    BalasPadam
  6. Tahniah kepada semua yang berjaya..
    Rezeki milik anda, saya tumpang gembira :-)

    BalasPadam