HOME BEAUTY LIFESTYLE FAMILY RECIPE REVIEW TIPS

Selasa, 1 Ogos 2017

PARCEL SGSHOP DA SELAMAT MENDARAT


Hari jumaat yang indah nie tengah syok buat kerja tiba-tiba ada van skynet sampai..Ehh..barang aku ke??Sebab aku order lepas raya means awal bulan nie la tup2 tengok nama Nadia Md Radzi yess itu memang barang aku..Tengok balut pun da tahu barang dari SGSHOP yang aku tunggu selama nie da pun selamat sampai..

Jom kite tengok ape yang aku beli dari SGSHOP nie..Tapi sebelum aku terlupa, aku nak ucapkan terima kasih pada blog yang anjurkan giveaway shopping kredit tempoh hari..Kalau korang xbuat giveaway nie, tak mungkin aku boleh dapat Shopping kredit nie yang bernilai RM200..



Nie die list barang yang aku dok tunggu dari awal bulan..Tak sangka sampai betul2 hujung bulan...hihi





Bungkusan yang sangat cantik dan kemas!!!



Seluar lengging untuk anak dara..Sorang sepasang..untuk Putri dan Sara..


Baju yang sangat comel ini untuk anak lelaki kesayangan mama..Aiman Ziyad



Baju 2 pasang nie untuk mama..Wane putih dan biru



Lastly xtau nak beli ape aku bedal aje la sebab nk cukupkan RM200 tue..
amik kerongsang nie 2 ketuii 


Dan satu lagi pic almari aku xdan nak amik sebab belum ada masa lagi nak pasang..mayb next entry aku share dengan korang almari untuk anak aku letak pakaian..

Menggila jugak la tengok laman web die sebab aku asyik nak shopping je..Barang-barang die pun murah sangat dan berbaloi..

Cuma 1 jer nak pesan kalau nak shopping kat SGSHOP nie memang akan amik masa sebab korang beli barang nie kat CHINA..Harap banyakkan bersabar..hihi...Myb orang yang penyabar macam aku nie je kot yang sanggup tunggu sampai sebulan baru sampai barang sebab ade member aku kat office nie jenis tak sabar kalau shopping online mesti die dok tunggu pos laju hari-hari..kikiiki






4 ulasan:

  1. Seronok bila terima bungkusan yg dibeli kan, barang2 pun semua dlm keadaan yang elok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. cantik dan kemas bungkusannya..brang yang diterima pun dalam keadaan baik..next time boleh shopping lgi kat sgshop..:)

      Padam
  2. Fuh lumayan juga tu dapat rm200, hehehe saya masuk GA Sg shop semua takde luck, haha. sama je saya shopping kat ezbuy pun dulu sebulan baru sampai.

    BalasPadam