Rabu, 31 Mei 2017

" Giveaway CASH RM1000+ Mei 2017 by Emas Putih "

“Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Cikzacom“






First time daftar kat SGSHOP MALAYSIA menggunakan username: aimanziyad...Bila aku buka page dan tengok barang yang dijual aku sangat tertarik ngan satu barang nie..

Da lama aku nak beli tapi xkesampaian lagi..Mana tau rezeki aku tuk menang voucher RM100  dari SGSHOP MALAYSIA nie, boleh la shopping kan..

Nak tau barang ape yang aku nak sangat beli tue, taraa......



Beg comel nie la yang aku dok berkenan sangat2..Kan best kalau dapat voucher dari SGSHOP MALAYSIA boleh la shopping beg nie sambil melaram time raya nanti...Insyallah kalau ade rezeki tak kemana..

Apa yang aku boleh cakap kalau korang kaki shopping online nie boleh la singgah kat page SGSHOP MALAYSIA sebab barang yang diorang jual semuanya menarik dengan harga yang berpatutan..

Dan kalau nak dapat voucher free RM100 nie korang boleh la join GA by Cikzasom and lasst word to say good luck guyss!!!











Selasa, 30 Mei 2017

Isnin, 15 Mei 2017

Giveaway by Butik Julita Anje : SAYA NAK TOPUP FREE!



KLIK BANNER UNTUK JOIN!!!

GOOD LUCK GUYS!!!

Hadiah?!


Topup RM30 dan RM10. 
Terbuka kepada warga Facebook dan warga Blogger
10 Pemenang yang di cari

END DATE

[31 MEI 2017]

SAYA TAG AWAK

ZAFIRAH

JM BLOG

ANA SUHANA 





BUTIK JULITA ANJE menawarkan pakej yang sangat menarik bagi mereka yang akan melangsungkan perkahwinan atau pertunangan pada masa yang terdekat ini. Antara pakej yang ditawarkan adalah :



Selain itu, jom kita tengok pelbagai jenis pelamin, hiasan bilik tidur pengantin dan hiasan meja makan pengantin bagi mereka yang masih tercari cari butik yang menawarkan pakej macam ini dengan harga yang sangat berpatutan.








Banyak lagi gambar gambar yang cantikk dan menarik untuk dijadikan contoh kepada bakal raja sehari yang berminat dengan pakej yang disediakan oleh Butik Julita Anje. So boleh tengok di facebook butik atau walk in.

Buat pengetahuan semua, butik ini terletak di Baling, Kedah dan kawasan yang available untuk diberikan perkhidmatan atau job cover adalah di Sungai Petani, Kulim, Perak, Penang, dan Perlis.

Untuk mengetahui maklumat lebih lanjut, boleh hubungi :

Facebook : Butik Julita Anje
Whatsapp : 019-4154756

Pakej lain :

Pelamin tunang : RM200
Pakej Promosi RM999
Pakej Promosi 1559

Khamis, 4 Mei 2017

Selasa, 2 Mei 2017