HOME BEAUTY LIFESTYLE FAMILY RECIPE REVIEW TIPS

Ahad, 17 September 2017

Aktiviti Hari Malaysia

Ahad, September 17, 2017 4 Comments
Sempena Hati Malaysia, aku da plan nak bawak anak-anak datang ke padang jejarum bukit beruntung rawang sebab ada pelbagai aktiviti menarik yang diadakan antaranya pertandingan mewarna, sukan rakyat, zumba, cabutan bertuah, soopa doopa, mini zoo, food truck, pameran kesihatan dan ada juga dari agensi badan kerajaan yang lain yang turut serta.

Pagi-pagi lagi anak aku da bangun kejutkan aku..So apa lagi da tengok punya semangat anak aku nak p aku pun bersiap-siap.Seawal jam 10 pagi kami pun sampai terus terjah booth kelab rekreasi mdhs sebab dekat sini diorang ada buat colouring contest dan juga sukan rakyat..

Lepas singgah booth rekreasi td kami singgah pula ke booth pemeriksaan gigi percuma untuk 2 orang puteri aku nie..Cek gigi aje pn ade juga budak-budak yang menangis, bukan kena cabut pun..😅 tapi tabik la kat 2 orang putri aku nie sebab diorang berani..

Kemudian kiteorang singgah ke booth mini zoo..Tak dapat nak ambil gambar sangat sebab bateri fon aku nie da tahap kritikal..padahal da cas penuh tapi tak sampai 2 jam da kurang..memang ada masalah fon nie minta bateri baru agaknya..😂

Last sekali kiteorang try food truck yang ada dekat sini..Not bad la harga die dan rasa makanan dekat sini pun berpatutan la..Yang penting fulussnya kena lebih sebab da ada anak nie macam-macam permintaan yang diowang nak.Tapi tak apa la layankan jela janji anak-anak happy aku pun happy..

Sekian sahaja coretan aku untuk entry kali ini..Selamat Hari Malaysia yang ke 54

#SAYAANAKMALAYSIA
#SAYASAYANGMALAYSIA😘

Rabu, 6 September 2017

PEMENANG MINI GIVEAWAY TOPUP BY NADIA

Rabu, September 06, 2017 10 Comments





 Akhirnya mini giveaway topup by Nadia telah pun berakhir pada 31 Ogos yang lalu. Alhamdulillah giveaway ini mendapat sambutan baik dikalangan kawan-kawan blogger. Terima kasih diucapkan kepada mereka yang sudi join giveaway dan support GA saya..Untuk pengetahuan semua, ini merupakan GA saya yang pertama kalinya.Tujuan giveaway ini dibuat adalah untuk berkongsi rezeki bersama kawan-kawan blogger yang lain.  Mesti korang da tak sabar nak tahu siapa yang menang kan??Korang boleh check nama kat SINI

PEMENANGNYA ADALAH !!!!!

!
!
!
!
!


PEMENANG TOPUP RM10 X 3

https://messarah.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html

http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html

https://merahcekelat.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html



PEMENANG TOPUP RM5 X 4

 http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
http://www.syuhadasalleh.com/2017/08/30/mini-giveaway-nadia/

https://kasihkuamani.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html

https://farhannajafri.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html




TAHNIAH diucapkan kepada semua pemenang dan kepada yang tak berjaya jangan putus asa dan cuba lagi di next GA saya yang akan datang insyallah..


Kepada pemenang, anda boleh WHATAPPS 017-6085896 kepada saya url blog, no cabutan dan nama rangkain telco yang anda gunakan selewat lewatnya sehingga jumaat ini 08/09/2017









Rabu, 30 Ogos 2017

SENARAI PESERTA MINI GIVEAWAY TOPUP BY NADIA

Rabu, Ogos 30, 2017 8 Comments


  1. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  2. http://umifuzy.blogspot.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  3. https://adeliazahrah.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  4. http://www.sayidahnapisah.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  5. http://www.pokcikblogger.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  6. http://fws00blog.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  7. https://messarah.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  8. https://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  9. http://najahmustapa.blogspot.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  10. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  11. http://www.hakimramli.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  12. http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  13. https://kasihkuamani.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  14. http://www.huhahuhajerr.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  15. http://www.sisgee.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  16. http://itsmelyya.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  17. https://jombercontest.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  18. http://www.zukidin.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  19. https://merahcekelat.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  20. http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  21. http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  22. https://farhannajafri.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  23. https://cikash.blogspot.com/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  24. http://www.syuhadasalleh.com/2017/08/30/mini-giveaway-nadia/
  25. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html
  26. http://penselduabee.blogspot.my/2017/08/mini-giveaway-by-nadia.html

Jumaat, 25 Ogos 2017

"MINI GIVEAWAY BY NADIA"

Jumaat, Ogos 25, 2017 57 Comments

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

Dengan segala hormatnya, saya menjemput blogger-blogger sekalian untuk join GA saya yang pertama..Harap ramai yang join dan support GA saya nie..





Syarat-syarat nya mudah dan senang je...



1. Follow blog ini
2. Add, Follow media sosial kat bawah nie,


3. Buat satu entri bertajuk "MINI GIVEAWAY BY NADIA:,
    letak banner di atas dan link-kan ke post ini.

4. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen post ini sahaja.

5. Done




Penyertaan anda akan disemak


SENARAI HADIAH


Pemenang pilihan random.org :

3 pemenang x Topup RM10
4 pemenang x Topup RM5



TAMAT : 31 AUGUST 2017


Pemenang akan diumumkan awal bulan September




Good Luck Guyss!!








JANA PENDAPATAN DALAM BENTUK USD DENGAN SUSHIVID

Jumaat, Ogos 25, 2017 0 Comments





Pernah dengar apa itu SUSHIVID??

SUSHIVID merupakan salah satu laman web yang boleh membantu anda untuk menjana pendapatan dalam nilai USD. Menarik bukan??Cuba anda check berapa follower IG korang??Lebih dari 2000 Followers tak?Kalau lebih dah boleh buat duit dengan SUSHIVID

Macam mana nak apply??Mudah sahaja untuk anda apply melalui 3 cara dibawah :-


  • Youtubers : 250 Subscribers
  • Instagrammers : 2000 Followers
  • Bloggers : 2000 visit every month

Macam nad, nad pilih blog. Yang penting pageview blog sebulan 2000 view bukan pageview blog sehari..OK? Senang kan..

Bagi korang yang belum daftar jom daftar sekarang REGISTER NOW 






Selasa, 22 Ogos 2017

Separuh Mati Ku Bercinta – Dayang Nurfaizah

Selasa, Ogos 22, 2017 6 Comments




Separuh Mati Ku Bercinta – Dayang Nurfaizah

Kesepian Hening malam
Bawah Sang bulan menemani
Kekosongan Ini
Ku Dengar kau bahagia
Menitis Air mataku
Ku Kesedihan
Kau telah pergi tanpa cinta
Yang sebenarnya ada bersamaku
Ku simpan hanya untuk dirimu
Di mana perginya setia
Kemana Hilang katamu
Akulah Yang dinamakan kekasih
Hatimu Untuk selamanya
Di Mana saat indah
Ke Mana perginya semua
Kala Ku lafazkan kata cintaku
Separuh Mati ku bercinta

PESAN-IRFAN HARIS

Selasa, Ogos 22, 2017 0 Comments







Lirik Lagu Pesan - Irfan Haris Ost Ku Kirim Cinta


Disaat ku tiada nanti, tiada lagi disisimu
Jangan kau bersedih dan menangis
Engkau insan yang ku sayang
Yang paling ku kasih dirimu
Amat bererti dihidupku

Nanti diakhir nafasku
Lihatlah ku buat kali yang terakhir
Doa doakan la aku
Disaat aku menghadap-Nya

Jaga dirimu, sayangku
Disaatku bila tiada disisimu

Semoga cinta kita kan bersama
Dihatimu...

Jadikan aku yang terakhir
Sampai nafasku terhenti dihujung waktu
Saat ku kirim cinta
Yang abadi...

whooo huooo.

Nanti diakhir nafasku
Lihatlah ku buat kali yang terakhir
Doa doakan la aku
Disaat aku menghadap-Nya

Jaga dirimu, sayangku
Disaatku bila tiada disisimu
Semoga cinta kita kan bersama
Dihatimu...

Jadikan aku yang terakhir
Sampai nafasku terhenti dihujung waktu
Saat ku kirim cinta
Yang abadi...

Isnin, 21 Ogos 2017

Prime Bust Cream (PBC)

Isnin, Ogos 21, 2017 2 Comments




Adakah anda mengalami masalah seperti dibawah:-

Payudara Kendur?

Payudara kecil?
Payudara melendut?
Suami selalu cakap payudara kecil?
Mahukan payudara yang menawan?
Nak pikat hati suami?

Anda dah cuba pelbagai produk tapi masih tak menjadi??


Memiliki payudara yang bulat, mantap dan gebu menjadi idaman setiap wanita dan para sang suami pun akan suka kalau isteri mereka punyai payudara yang mantap. Bagi kebanyakan wanita, memiliki bentuk payudara yang menawan melambangkan kecantikan dan keyakinan bagi seseorang wanita. Alami Keajaiban dengan produk yang semakin hangat dipasaran keluaran BeautyMe Cosmetic

Prime Bust Cream (PBC)


Keistimewaan Prime Burst Cream


  • Prime Bust Cream adalah krim semulajadi yang boleh membantu membesarkan, menganjalkan serta mencantikkan bentuk payudara wanita
  • Kesan boleh dirasa seawal 3-7 hari (denyutan lembut disekitar payudara) dan yang pasti bau epal dia sangat-sangat wangii...
  • Untuk kesan pembesaran dan penganjalan yang kekal digalakkan untuk menggunakan 3 botol Prime Bust Cream (PBC)
  • Produk PBC bukan sahaja dikenali di Malaysia, malah semakin dikenali pasaran luar negara
  • Prime Burst Cream telah disahkan oleh KKM anda tidak perlu ragu-ragu untuk menggunakannya
  • Prime Burst Cream juga telah menjadi  kegilaan para model terkenal seperti Lisaa Pinelle dan Holly Wolf















Foto BeautyMe Cosmetics.










Kelebihan Prime Burst Cream




Testimoni Prime Bust Cream







Testimoni di atas adalah dari pengguna sebenar produk Prime Bust Cream




WHATAPP



Juga dapatkan keterangan lanjut di :



FACEBOOK


IG



Haa tunggu apa lagi

Jom order Prime Bust Cream 

Sekali sapu pasti buat suami tak senang duduk..

Jom dapatkan PBC sekarang kesan seawal 7 hari dan dijamin suami hari-hari sayang!! 










Rabu, 16 Ogos 2017

Selasa, 15 Ogos 2017

Khamis, 10 Ogos 2017

Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com

Khamis, Ogos 10, 2017 19 Comments





Assalamualaikum dan salam sejahtera


Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com bermula pada jam 12.00 malam 10 Ogos 2017 sehingga 11.59 malam 30 Ogos 2017. Menawarkan pelbagai hadiah yang lumayan dan menarik untuk dimenangi oleh para peserta.
Semua blogger dijemput untuk menyertai giveaway ini.

Syarat - syarat :-
  • Follow Blog Sponsor 

  • Like Fanpage 

  • Add To Circle Sponsor 
  • Follow Instagram Sponsor  

  • Follow Twitter Sponsor 
  • Buat entri bertajuk Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri. 
  • Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI



17 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 
 1 September 2017


Sekian , terima kasih