Rabu, 16 Ogos 2017

"Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com"

Assalamualaikum
Hai korang. Kisahsidairy.com sedang mencari lebih 10 orang pemenang untuk memenangi Wang Tunai, Voucher, Top up dan barangan lain .Jom pakat Join Giveaway yang mudah ini.

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

Giveaway berlangsung bermula 16 OGOS sehingga 29 Ogos 2017

JOM JOIN GIVEAWAY NI BERAMAI-RAMAI, PAKAT SHARE UNTUK MEMERIAHKAN LAGI GIVEAWAY INI.


Selasa, 15 Ogos 2017

Khamis, 10 Ogos 2017

Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com






Assalamualaikum dan salam sejahtera


Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com bermula pada jam 12.00 malam 10 Ogos 2017 sehingga 11.59 malam 30 Ogos 2017. Menawarkan pelbagai hadiah yang lumayan dan menarik untuk dimenangi oleh para peserta.
Semua blogger dijemput untuk menyertai giveaway ini.

Syarat - syarat :-
  • Follow Blog Sponsor 

  • Like Fanpage 

  • Add To Circle Sponsor 
  • Follow Instagram Sponsor  

  • Follow Twitter Sponsor 
  • Buat entri bertajuk Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri. 
  • Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI



17 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 
 1 September 2017


Sekian , terima kasih




Rabu, 9 Ogos 2017

Isnin, 7 Ogos 2017

Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com



Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com bermula dari saat ini sehingga 11.59 malam 14 Ogos 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 5 pemenang bertuah dicari dan akan menerima RM10 setiap seorang.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Segmen akan tamat pada 11.59 malam 14 Ogos 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 14 Ogos 2017.

** sila klik pada banner untuk join segmen ini.....
Read more: http://www.mialiana.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html#ixzz4p3kDeLJw

Khamis, 3 Ogos 2017

"SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST"





JEMPUT JOIN CONTEST MERDEKA RAYA

END DATE : 31.8.2017

GOOD LUCK GUYSS!!





 SYARAT-SYARAT UNTUK MENYERTAI

1- Buat satu entry bertajuk "SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST"

2- Copy banner di atas dan backlink kan semula ke sini.

3- Follow blog Sulaman Comel Kak Noor dan Sis Hawa

4- Like pages Chubby Baby Best

5- Follow IG @sulamancomel [jika ada akaun Instagram]

6- Tinggalkan link entry anda di ruangan komen 


Hadiah yang bakal di berikan adalah Tuala Sulaman Pakej Family untuk 3 ORANG BLOGGERyang bertuah! Set Pakej Family ni best tau sebabnya terdapat 3 helai tuala.

  • 1 helai tuala Mommy
  • 1 helai tuala Daddy
  • 1 helai tuala Si Comel

Selasa, 1 Ogos 2017

PARCEL SGSHOP DA SELAMAT MENDARAT


Hari jumaat yang indah nie tengah syok buat kerja tiba-tiba ada van skynet sampai..Ehh..barang aku ke??Sebab aku order lepas raya means awal bulan nie la tup2 tengok nama Nadia Md Radzi yess itu memang barang aku..Tengok balut pun da tahu barang dari SGSHOP yang aku tunggu selama nie da pun selamat sampai..

Jom kite tengok ape yang aku beli dari SGSHOP nie..Tapi sebelum aku terlupa, aku nak ucapkan terima kasih pada blog yang anjurkan giveaway shopping kredit tempoh hari..Kalau korang xbuat giveaway nie, tak mungkin aku boleh dapat Shopping kredit nie yang bernilai RM200..



Nie die list barang yang aku dok tunggu dari awal bulan..Tak sangka sampai betul2 hujung bulan...hihi





Bungkusan yang sangat cantik dan kemas!!!



Seluar lengging untuk anak dara..Sorang sepasang..untuk Putri dan Sara..


Baju yang sangat comel ini untuk anak lelaki kesayangan mama..Aiman Ziyad



Baju 2 pasang nie untuk mama..Wane putih dan biru



Lastly xtau nak beli ape aku bedal aje la sebab nk cukupkan RM200 tue..
amik kerongsang nie 2 ketuii 


Dan satu lagi pic almari aku xdan nak amik sebab belum ada masa lagi nak pasang..mayb next entry aku share dengan korang almari untuk anak aku letak pakaian..

Menggila jugak la tengok laman web die sebab aku asyik nak shopping je..Barang-barang die pun murah sangat dan berbaloi..

Cuma 1 jer nak pesan kalau nak shopping kat SGSHOP nie memang akan amik masa sebab korang beli barang nie kat CHINA..Harap banyakkan bersabar..hihi...Myb orang yang penyabar macam aku nie je kot yang sanggup tunggu sampai sebulan baru sampai barang sebab ade member aku kat office nie jenis tak sabar kalau shopping online mesti die dok tunggu pos laju hari-hari..kikiiki






Selasa, 25 Julai 2017

Birthday AIMAN ZIYAD Turn 2


Kasi campak belakang balik cerita minggu lepas..Kami xplan pun nak celebrate besday budak kecik nie da alang-alang balik melaka nak tengok die sekali la buat besday die..Sekejap je anak mama nie da 2 tahun..Rindu nak cium bau mulut awak, nak cium tangan and kaki awak yang comel tue..Meh nak cite pengalaman masa lahirkan aiman ziyad nie..

AIMAN ZIYAD DAY 1

Tahun 2015 ikut due 20.8.2015 tp disebabkan anak mama nie xsabar nak raya tup2 die kuar time raya ke 2..Sempat la mama beraya sakan makan lemang, ketupat, rendang..Pandai awak ye, da bagi mama bantai makan semua esoknya awak keluar..Seingat mama la, awak la yang paling besar masa keluar tue dari kakak-kakak awak..3.6kg tanpa jahitan..Alhamdulillah..xsusah pun nak jaga budak nie..Tak banyak ragam tapi kalau die merajuk mau die guling-guling kat lantai tue..kuat merajuk macam ayah die..

HAPP BIRTHDAY TO YOU

WE LOVE YOU ADIK AIMAN

Harapan mama untuk satu-satunya anak lelaki mama nie semoga adik membesar dengan sihat, bijak pandai dan berjaya didunia dan akhirat. Semoga adik menjadi kebanggaan mama dan ayah dan jadi anak yang soleh serta patuh pada agama ye sayang...Mama, ayah, kakak sayang adik sangat-sangat!!!

AIMAN ZIYAD TURN 2 

Isnin, 24 Julai 2017

Rabu, 19 Julai 2017

Selasa, 18 Julai 2017

Jumaat, 14 Julai 2017

Selasa, 11 Julai 2017

SYAMEL & ERNIE ZAKRI - AKU CINTA





Lirik Lagu : Aku Cinta


Kasih rahasiakan cinta
Tak mudah aku percaya
Setelah senda tawa nan mesra
Relakan hati sucimu

Kasih rahasiakan hati
Perlahan dirimu pergi
Bila berdua bahagia rasa
Dirimu hanya milikku selamanya

Lengkapilah deraian cinta
Jangan biar ku menunggu harapanmu
Kau terindah hadir di jiwa
Zahir hilang di hatiku tetap cinta

Berpalinglah semula
Kembalikan senyum indah
Sekali kau hadir dengan cinta
Hanya dirimu yang ku pinta

Lemah jiwaku meronta
Biar zahir terukir tawa
Di hati tak sanggup ku bicara
Selain hanya dari kata
Aku cinta

Lengkapilah deraian cinta
Jangan biar ku menunggu harapanmu
Kau terindah hadir di jiwa
Zahir hilang di hatiku tetap cinta

Berpalinglah semula
Kembalikan senyum indah
Sekali kau hadir dengan cinta
Hanya dirimu yang ku pinta

Lemah jiwaku meronta
Biar zahir terukir tawa
Di hati tak sanggup ku bicara
Selain hanya dari kata
Aku cinta 

Isnin, 10 Julai 2017

"Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky"




KLIK BANNER UNTUK JOIN!!

END DATE : 22.7.2017

GOOD LUCK GUYYSS!!!






Dengan ini, maka berlangsunglah GiveAway Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky. Big thanks kepada para sponsor yang baik hati sponsor duit raya untuk pemenang GA sha, alhamdulilah, syarat simple ja, macam biasa korang kena patuh semua syarat, kalau tipu dosa tauu..hihi

SYARAT PENYERTAAN :- 
1. Buat satu entri yang bertajuk "Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky" 
2. Copy banner yang cute diatas dan pastekan dalam entri korang. 
3. Linkkan ke entry ini. 
4. Done !! hantar link korang dekat komen di entry ini


25 PEMENANG AKAN MENDAPAT DUIT RAYA 


FOLLOW BLOG *Wajib
Opzzpinky | Jun-Zie | Natrah | Yatie | Mrs Pip | Asha Lya | Tasha | Yasira | Dyana | Nina | Kak Ani | Kak Gojes | Syazwani

FOLLOW INSTAGRAM *Jika ada
Opzzpinky | Jun-Zie | Natrah | Yatie | Asha Lya | Tasha | Yasira | Dyana | Nina | Eca | Kak Ani | Kak Gojes | Syazwani

LIKE FAN PAGE *Wajib

FOLLOW GOOGLE PLUS *Wajib

FOLLOW TWITER *Jika ada

FOLLOW TELEGRAM *Jika ada

ADD FACEBOOK *Wajib

**NOTA PENTING**

1. Pemilihan pemenang berdasarkan Random dan keputusan adalah muktamad.
2. Para Sponsor boleh join
3. Dua TOP REFERRAL dikalangan sponsor dan peserta akan mendapat duit raya dari sha 
4. Tarikh berlangsung GA adalah 09 Julai 2017 - 22 Julai 2017 

GOOD LUCK guys :)